Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Netradiční cestopisná kuchařkaBůvolí křídla a jiné recepty

Svérázná cestopisná kuchařská kniha, při jejíž četbě budete poučeni o koření a jeho použití, nádobách, na ten který pokrm vhodných, o receptech a jiných zvláštnostech kuchyně a přírody v Americe, Evropě, Asii a Africe. Naučíte se, jak si zařídit kuchyň, v jakých nádobách vařit, smažit, dusit, udit, grilovat restovat či marinovat, co anýzem, badyánem, fenyklem, hřebíčkem, kerblíkem, libečkem a zázvorem kořeniti, k čemu bazalku, čekanku, dobromysl, jalovčinky, kapary, kurkumu a saturejku přidávati a z čeho rozličné omáčky připraviti.
Kromě toho se pobavíte a o cizích zemích spoustu zajímavostí se dozvíte.
Jiří M. Žalud je Čechoameričan, který v současné době žije v Brně. Původním povoláním lékař, během svého toulání po světě vystřídal řadu zaměstnání. Tvrdí: "...přistoupí-li laik ke sporáku s patřičnou dávkou nadšení, mohou vzniknout zajímavé pokrmy. Někdy originální, někdy nechtěné originální a někdy i zcela jiné."
ISBN:80-7217-390-1
EAN:9788072173907
Počet stran 206 stran
Datum vydání 2. 2. 2006
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Autor: Jiří M. Žalud
Ilustrátor: Rostislav Pospíšil
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace