Titul knihy vybízí k přijetí zdravotních neduhů a k obecné samoléčbě ryze přírodní cestou, a sice činností lidstvem tolik oblíbenou - jídlem. Kniha nenahradí farmakologickou léčbu ani lékařskou odbornou péči, rady v ní obsažené však dokáží chronické potíže zmírnit, ustálit, podají pomocnou ruku a stanou se průvodcem při těchto nejčastějších potížích: alergická rýma, atopický ekzém, vysoká hladina cholesterolu a tuků, vysoký krevní tlak, nízký krevní tlak, menstruační potíže, žlučníkové potíže, artróza, artritida a únava. Publikace sestává ze dvou částí - odborné a praktické. V odborné části se čtenář seznámí se zdravotním problémem jako takovým, příznaky a doporučeními z pohledu lékaře, část praktická navrhne optimální způsob vaření a vhodné suroviny pro dané onemocnění a jeho léčbu, ale především se v ní čtenář seznámí s konkrétními recepty (na každý den v týdnu, od snídaně až po večeři). Kniha se snaží v základech obeznámit člověka s jeho zdravotním problémem a pomoci mu vymanit se ze začarovaného kruhu nepříjemností a obtíží, jež zdravotní problém přináší.
ISBN: | 80-7263-358-9 |
EAN: | 9788072633586 |
Počet stran |
306 stran |
Datum vydání |
30. 6. 2007 |
Vazba |
kniha, brožovaná vazba |
Jazyk |
český |
Autor: |
Dagmar Lužná |
Autor: |
Dagmar Vránová |
Ilustrátor: |
Tomáš Guth |
Nakladatelství |
ANAG, spol. s r. o. |