Za zážitky se vyplatí cestovat – tuto myšlenku rozvíjeli již před sto lety francouzští bratři André a Édouard Michelinové, jejichž červený průvodce je známý a uznávaný po celém světě. V České republice na myšlenku nezávislého a objektivního hodnocení navázalo nakladatelství TopLife Czech dlouhodobým sledováním kvality vybraných zážitkových restaurací. ***** Nakladatelství TopLife Czech publikuje od roku 2014 v ročence Nejlepší restaurace výsledky hodnocení přibližně stovky tuzemských zážitkových restaurací. Inspektoři nakladatelství anonymně degustují pokrmy a testují kvalitu služeb v nejlepších podnicích v Česku. Výsledkem opakovaných návštěv a hodnocení je nakladatelstvím udělená známka – Zlatý lev. Nejnižší, ale pro drtivou většinu restaurací v tuzemsku nedostižnou známkou je jeden Zlatý lev a pro šéfkuchaře a majitele restaurací vysněnou nejvyšší známkou jsou tři Zlatí lvi. Pořádající nakladatelství financuje celý projekt výhradně prodejem knižního průvodce a inzerce. Nejvýznamnějšími finančními podporovateli jsou společnost Bidfood a nově značka a výrobce automobilů CUPRA. ***** Více o projektech nakladatelství na stránkách www.toplifeczech.cz.
ISBN: | 978-80-907213-8-8 |
EAN: | 9788090721388 |
Doporučená cena: | 880 Kč |
Počet stran |
248 stran |
Datum vydání |
2023 |
Pořadí vydání |
neurčeno |
Vazba |
kniha, vázaná vazba |
Jazyk |
český |
Autor: |
Václav Budinský |
Nakladatelství |
TopLife Czech |
Tématická skupina |
2 - Společenské vědy; osvěta |