![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Pavel Maurer, propagátor kvalitního stravování, nemilosrdný kritik úrovně českých restaurací a milovník dobrého jídla i pití, pravidelně na Radiožurnálu glosuje úroveň gastronomie v Čechách. Nyní vycházejí jeho zamyšlení i knižně. Zajímá vás, co si kladete dennodenně dobrovolně na talíř? Víte, jak poznat dobrou restauraci? Slyšeli jste někdy o kulinářském trendu zvaném fusion? A chcete se dozvědět, kde natrefit na dobrý chleba, kvalitní med nebo pravou českou marmeládu? To vše obsahují glosy Pavla Maurera, který týden co týden vyzývá posluchače Českého rozhlasu: „Nejezte blbě!“
ISBN: | 978-80-87530-37-5 |
---|---|
EAN: | 9788087530375 |
Doporučená cena: | 199 Kč |
Počet stran | 128 stran |
Rozměr | 148x210 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 15. 4. 2014 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Autor: | Sojková, Alena |
Nakladatelství | Radioservis, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)