![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Zcela mimořádná publikace encyklopedického charakteru, jež shromažďuje tradiční a zavedené, ale i neobvyklé kulinární výrazy včetně jejich lingvistického významu. Jde o dokonalou pomůcku do každé kuchyně, vždyť kniha dokáže potěšit každého milovníka kulinářského umění – jak aktivního kuchaře, tak i pasivního, nenáročného konzumenta. Součástí knihy jsou i recepty V. P. Fialy.
ISBN: | 80-7207-433-4 |
---|---|
EAN: | 8072074334 |
Doporučená cena: | 399 Kč |
Počet stran | 416 stran |
Rozměr | A5 |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 22. 4. 2003 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Autor: | Jana Čechová |
Překladatel: | Silvie Dušková a Tamara Vosecká |
Nakladatelství | Volvox Globator |
Tématická skupina | 13 - Krásná literatura |
![](/front-module/image/logo.png)