![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
K zálibám předsedy Českomoravské myslivecké jednoty patří vaření. Nejčastěji samozřejmě z masa zvěřiny. Recepty, které najdete v knize, vyzkoušely generace jeho mysliveckých předchůdců i on sám. Vynikající chuť bažanta na černém pivu, daňčího filátka po staročesku, divoké husy na kapustě, dušených kančích jater, francouzské zvěřinové paštiky, Hubertovy omáčky k studené zvěřině či jeleního hřbetu s ořechovou krustou umocní i několik dobře mířených mysliveckých vtipů.
ISBN: | 978-80-249-1639-2 |
---|---|
EAN: | 9788024916392 |
Doporučená cena: | 229 Kč |
Počet stran | 152 stran |
Rozměr | 145x200 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 23. 8. 2011 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Ikar |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)