![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Anne-Katrin Weberová se narodila v Stuttgartu, doma je v Hamburku, ale srdce má francouzské. Je to milovnice Francie, která umí o této zemi, jejích lidech i kuchyni zajímavě vyprávět. Ať už jídlo, nebo historky - s touto knihou si prostě vezmete domů kousek Francie. Hlavní roli hrají každodenní jídla, s místními, vysoce hodnotnými surovinami - jako v bistru! „Svůdné recepty, a přitom jednoduché a dobře připravené - to je moje nejvyšší zásada," říká Anne. Vyzkoušejte třeba jahodové želé s tymiánem, malé briošky s fíky, švestkovo-olivovou pastu, zelený chřest s hřebenatkami, koláč s třešňovými rajčaty, tartaletky s kozím sýrem, lososové rilletky, quiche s pórkem a slaninou, provensálský cibulový koláč, teplé čokoládové bábovičky, citronový krém a kopu dalších dobrot.
ISBN: | 978-80-7529-030-4 |
---|---|
EAN: | 9788075290304 |
Doporučená cena: | 399 Kč |
Počet stran | 192 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 14. 9. 2015 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Moravcová, Stanislava |
Nakladatelství | Nakladatelství Slovart, s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)