![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Zdeněk Schejbal je dlouholetým aktivním myslivcem a také dlouholetým a zkušeným šéfkuchařem. Tato zajímavá kuchařka přináší nové pohledy na využití zvěřiny v kuchyni a jistě bude vynikající inspirací pro mnoho domácností našich myslivců.
ISBN: | 978-80-7322-108-9 |
---|---|
EAN: | 9788073221089 |
Doporučená cena: | 130 Kč |
Počet stran | 144 stran |
Rozměr | 145x210 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 13. 11. 2007 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Nakladatelství | Nakladatelství Dona s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)