![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Mléko je jednou ze základních potravin lidské výživy, které je pronásledováno řadou mýtů, které vedou u mnoha lidí k omezení konzumace mléka. Odborníci oslovení k sepsání této publikace se věnují složení mléka, jeho nepostradatelnosti pro lidskou výživu, mýtům a jejich vysvětlením. Věnuje se i riziku komplikací po odstranění mléka z výživy a jejich nutričním řešením. Podrobně jsou probrána i onemocnění, které vznikají nesnášenlivostí mléka – ať už se jedná o laktózovou intoleranci nebo alergi na bílkovinu kravského mléka u dětí i dospělých.
ISBN: | 978-80-87250-31-0 |
---|---|
EAN: | 9788087250310 |
Doporučená cena: | 120 Kč |
Počet stran | 53 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 2. 1. 2017 |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Forsapi s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)