Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Mlékárenská technologie I.

Skriptum je primárně určeno zejména pro studenty bakalářského a navazujícího magisterského stupně studia ve studijním programu Chemie a technologie potravin. Je základním studijním materiálem pro výuku předmětů Potravinářská technologie a biotechnologie II (bakalářský stupeň studijního programu Chemie a technologie potravin), Technologie výroby potravin živočišného původu II (navazující magisterský stupeň oboru Technologie potravin) a Speciální potravinářská technologie I (navazující magisterský stupeň oborů Technologie tuků, detergentů a kosmetiky a Chemie potravin a bioaktivních látek).

ISBN:978-80-7454-254-1
EAN:9788074542541
Doporučená cena:443 Kč
Počet stran 260 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 3. 12. 2013
Jazyk český
Vazba měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou
Nakladatelství Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Tématická skupina 999 - nezařazeno
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace