Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství.
ISBN:80-200-1024-6
EAN:9788020010247
Počet stran 364 stran
Datum vydání 20. 12. 2002
Jazyk český
Autor: Ludmila Šilhánková
Nakladatelství Středisko společných činností AV ČR, v.v.i. - nakl. Academia
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace