Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie

Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav. Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii, od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně dostupných, obyčejných surovin.

ISBN:978-80-7281-495-4
EAN:9788072814954
Doporučená cena:389 Kč
Počet stran 364 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 2. 6. 2015
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství Eminent
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace