![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Autenticita potravin, metody detekce falšování, obecné trendy ve falšování potravin a potravních doplňků jsou témata nepochybně aktuální jak pro odborníky, tak pro laickou veřejnost. Jedním z cílů projektu financovaného Národní agenturou pro Zemědělský výzkum bylo kromě vyhledávání aktuálních problémů v oblasti autenticity potravin a potravních doplňků také šířit informace a přispět ke zvyšování odborných kompetencí kontrolní sféry a zejména také zlepšit orientaci spotřebitelů. Poučený a znalý zákazník se nenechá tak snadno oklamat a společně s poctivými výrobci, dovozci a prodejci může napomoci k dalšímu zlepšování autenticity a kvality potravin a potravních doplňků na tuzemském trhu.
ISBN: | 978-80-7418-124-5 |
---|---|
EAN: | 9788074181245 |
Doporučená cena: | 210 Kč |
Počet stran | 127 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 29. 9. 2011 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Nakladatelství | KEY Publishing s.r.o. |
Tématická skupina | 4 - Zemědělství |
![](/front-module/image/logo.png)