Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Maso

Naučte se porcovatZdokonalte se v přípravě masa. Vyzkoušejte přes 300 receptů. Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.

ISBN:978-80-249-3166-1
EAN:9788024931661
Doporučená cena:599 Kč
Počet stran 320 stran
Rozměr 229x276 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 27. 9. 2016
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Překladatel: Rákosníková, Jitka
Nakladatelství Ikar
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace