![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Naučte se porcovatZdokonalte se v přípravě masa. Vyzkoušejte přes 300 receptů. Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.
ISBN: | 978-80-249-3166-1 |
---|---|
EAN: | 9788024931661 |
Doporučená cena: | 599 Kč |
Počet stran | 320 stran |
Rozměr | 229x276 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 27. 9. 2016 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Rákosníková, Jitka |
Nakladatelství | Ikar |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)