Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Malá škola zavařování

Všechno, co potřebujete k úspěchu Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak nakládat ryby nebo připravit úžasnou šunku. Za každým návodem vysvětlujícím novou techniku následuje řada báječných receptů popsaných krok za krokem, a navíc doplněných spoustou rad, připomínek a tipů. Během chvilky bude vaše spíž přetékat těmi nejlahodnějšími domácími pochoutkami, které se hned tak nezkazí.

ISBN:978-80-249-2488-5
EAN:9788024924885
Doporučená cena:299 Kč
Počet stran 192 stran
Rozměr 170x217 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 8. 8. 2014
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Překladatel: Hejná, Jana
Nakladatelství Ikar
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace