![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Jaroslav Sapík zcela záměrně již desetiletí navazuje na tradice měšťanské kuchyně, která ve své nejlepší podobě patřila ke špičce evropské gastronomie. Jeho nová česká kuchařka představí klasickou i moderní českou kuchyni založenou především na domácích produktech. Její členění zdůrazňuje chuťovou pestrost i moderní kuchařské trendy i hlediska racionální výživy. Jaroslav Sapík představí nejen přes 40 receptů, ale zároveň přiblíží historii české kuchyně, upozorní na její přednosti, na něž je dobré navazovat, nevyhne se však ani současným negativním prvkům. Kapitoly o historii doprovázejí dobové fotografie a dokumenty, staré, často rodinné recepty a osobní vzpomínky autora této výjimečné kuchařky.
ISBN: | 978-80-204-2781-6 |
---|---|
EAN: | 9788020427816 |
Doporučená cena: | 359 Kč |
Počet stran | 176 stran |
Rozměr | 190x245 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 20. 11. 2012 |
Jazyk | český |
Vazba | Flexovazba |
Nakladatelství | Mladá fronta, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)