![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Kniha poskytne čtenářům základní znalosti z oborů automatického řízení a technologického měření. Vychází se ze zásady, že řídit je možno jen ty veličiny, které lze spolehlivě a s dostatečnou přesností měřit. Současná praxe vyžaduje, aby technolog ve výrobě ovládal nejnutnější základy oboru automatického řízení, protože automatizační prostředky jsou dnes nedílnou součástí provozních technologických zařízení i laboratorních aparatur a stále ve větší míře se v praxi uplatňuje i řízení procesů počítačem. Kniha Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s měřením a řízením při výrobě potravin a biotechnologických výrobách a měla by sloužit jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství a biotechnologiích. V české odborné literatuře takovýto souborný text dosud nebyl zpracován.
ISBN: | 978-80-7418-232-7 |
---|---|
EAN: | 9788074182327 |
Doporučená cena: | 890 Kč |
Počet stran | 820 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 31. 12. 2015 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Nakladatelství | KEY Publishing s.r.o. |
Tématická skupina | 5 - Technické vědy |
![](/front-module/image/logo.png)