![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů – a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Francouzská verze publikace.
ISBN: | 978-3-89919-404-3 |
---|---|
EAN: | 9783899194043 |
Počet stran | 80 stran |
Datum vydání | 23. 3. 2018 |
Pořadí vydání | neurčeno |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | francouzský |
Autor: | Gabriela Salfellner |
Autor: | Harald Salfellner |
Nakladatelství | Vitalis, s.r.o. |