Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Le migliori ricette della cucina ceca

Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a Františkových Lázní, nebo vydatné polévky z Krkonoš a Šumavy. Nejlepší recepty všech dob až do současnosti jsou soustředěny v této malé knížce a prezentovány tak, aby se jejich příprava stala v každé moderní kuchyni radostí a potěšením.

ISBN:978-80-7253-251-3
EAN:9788072532513
Počet stran 80 stran
Datum vydání 31. 1. 2018
Pořadí vydání neurčeno
Vazba kniha, vázaná vazba
Autor: Harald Salfellner
Nakladatelství Vitalis, s.r.o.
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace