![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Proslulá autorka kuchařských knih se v publikaci Lahůdková kuchyně, která vyšla poprvé v roce 1949, zaměřila na úpravu studených lahůdkových pokrmů, které lze připravit nejen jako předkrmy před hlavním jídlem, ale i k různým domácím oslavám a večírkům. V knize nalezneme množství receptů na přípravu pomazánek a obložených chlebíčků, majonéz, paštik, ryb, studených polévek, omáček, masových specialit, zeleninových mís a salátů, sýrů, sladkých zákusků a mnoha dalších lahůdek.
ISBN: | 978-80-7432-030-9 |
---|---|
EAN: | 9788074320309 |
Doporučená cena: | 239 Kč |
Počet stran | 216 stran |
Rozměr | 130x200 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 22. 3. 2010 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Nakladatelství | Nakladatelství Paseka s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)