Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Lahůdková kuchyně

Proslulá autorka kuchařských knih se v publikaci Lahůdková kuchyně, která vyšla poprvé v roce 1949, zaměřila na úpravu studených lahůdkových pokrmů, které lze připravit nejen jako předkrmy před hlavním jídlem, ale i k různým domácím oslavám a večírkům. V knize nalezneme množství receptů na přípravu pomazánek a obložených chlebíčků, majonéz, paštik, ryb, studených polévek, omáček, masových specialit, zeleninových mís a salátů, sýrů, sladkých zákusků a mnoha dalších lahůdek.

ISBN:978-80-7432-030-9
EAN:9788074320309
Doporučená cena:239 Kč
Počet stran 216 stran
Rozměr 130x200 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 22. 3. 2010
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Nakladatelství Nakladatelství Paseka s.r.o.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace