Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Labužníkovy historky

Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídlo a pití je nedílnou součástí kultury. Mnohé populární pokrmy – palačinky, bliny s kaviárem, imam bajildi, svíčková Stroganoff nebo omáčka Béchamel – mají své velice zajímavé příběhy a stojí za to je znát. Měli bychom přece vědět, co jíme.

ISBN:978-80-249-1502-9
EAN:9788024915029
Doporučená cena:299 Kč
Počet stran 352 stran
Rozměr 170x235 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 18. 2. 2011
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Ilustrátor: Dubová, Helena
Nakladatelství Ikar
Tématická skupina 14 - Literatura pro děti a mládež
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace