Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Labužníkův lexikon

Abecedně řazený obrázkový slovník pro labužníky, kteří se nechtějí omezit pouze na znalost domácí české kuchyně. Najdou zde více než 6000 názvů gastronomických specialit a tradičních národních pokrmů ze zemí, které jsou nositeli kulinářské slávy už po celá staletí (Itálie, Francie, Španělsko, Německo, Řecko, Anglie), ale jsou zde i typické pokrmy z exotických částí světa. Některé názvy pokrmů jsou provázeny stručným popisem přípravy. Lexikon obsahuje také slova, názvy a výrazy, které labužníkovi pomáhají v cizině nakupovat či objednávat si jídlo v restauraci. Text doprovázejí instruktážní fotografie a kresby jídel, mořských ryb, exotické zeleniny a ovoce.

ISBN:80-7185-629-0
EAN:8071856290
Doporučená cena:399 Kč
Počet stran 480 stran
Rozměr 170x240 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 11. 11. 2004
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Nakladatelství Nakladatelství Paseka s.r.o.
Tématická skupina 2 - Společenské vědy; osvěta
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace