Skripta objasňují některé důležité termíny a fakta podstatná k pochopení významu potravinářské mikrobiologie pro bezpečnost potravin. Dále jsou zde popsány vybrané metody používané pro mikrobiologické zkoumání potravin k detekci (kvalitativní stanovení) a kvantifikaci patogenních mikroorganismů přítomných ve vzorcích potravin. Součástí uvedených metod jsou principy a postupy stanovení, včetně základní charakteristiky zkoumaných mikroorganismů.
ISBN: | 978-80-7080-957-0 |
EAN: | 9788070809570 |
Doporučená cena: | 297 Kč |
Počet stran |
120 stran |
Rozměr |
210x297 mm |
Datum vydání |
2016 |
Pořadí vydání |
1 |
Jazyk |
český |
Vazba |
lepená brožura sešitá drátem ze strany |
Autor: |
Kateřina Demnerová |
Nakladatelství |
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |
Tématická skupina |
999 - nezařazeno |