![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Obsáhlý průvodce čínským uměním léčby jídlem. V Číně neexistuje jasná hranice mezi jídlem a lékem – podle Číňanů většina onemocnění může být léčena správně zvoleným jídlem a zdravá vyvážená strava je klíčem k dlouhému a zdravému životu. Číňané během pěti tisíc let sestavili seznam léčivých jídel, jež jsou součástí velice chutné kuchyně, která je snadno připravitelná a neuvěřitelně zdravá. Tato kuchyně má jen málo společného s jídly na jídelníčku čínských restaurací, jež obětovaly tradiční čínské principy, aby se zalíbily chutím Západu. Zdůrazňuje přírodní ingredience, které jsou konzumovány v sezóně a ve správných kombinacích. Tato kniha představuje více než tři stovky autentických čínských receptů, od snadno připravitelných zařazených k jednotlivým nemocem po tradiční čínská jídla.
ISBN: | 978-80-7336-575-2 |
---|---|
EAN: | 9788073365752 |
Doporučená cena: | 328 Kč |
Počet stran | 198 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 21. 4. 2010 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Nakladatelství | Nakladatelství Fontána |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)