Kváskový chleba je v ČR hitem. V knize najde čtenář rady, jak na to, aby se kváskový chleba podařil: domácí příprava čerstvého kvasu a uchování kvásku, typy a fígle, vícestupňové vedení těsta, tabulku vad a jejich odstranění, asi 30 receptů na kváskový chleba a další recepty na zpracování kvásku s zbylého chleba doma. Známá autorka v knize zúročila více než 30tileté zkušenosti s pečením kváskového chleba.
ISBN: | 978-80-85936-70-4 |
---|---|
EAN: | 9788085936704 |
Doporučená cena: | 199 Kč |
Počet stran | 120 stran |
Rozměr | 160x230 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 15. 5. 2015 |
Jazyk | český |
Vazba | lepená brožura, obálka s chlopněmi |
Autor: | Pekárková, Vladimíra |
Ilustrátor: | Momčilová, Pavla (foto) |
Nakladatelství | Medica Publishing |
Tématická skupina | 9 - Umění |