Přehledné a stručné informace, názvy surovin v několika jazycích, barevné fotografie - to je základní charakteristika této příručky a učebnice zbožíznalství, která přináší poučení o více než tisícovce ingrediencí. Obilniny, výrobky z obilnin, různé druhy mléka, mléčné výrobky, octy, oleje, tuky, maso, vejce, masné výrobky, ryby, plody moře, zelenina, houby, luštěniny, bylinky, koření, ovoce, ořechy, sladidla a sladkosti - o tom všem si přečtete řadu zajímavostí. Nechte se zlákat a ochutnejte neznámé speciality nebo objevte téměř zapomenuté druhy potravin.
ISBN: | 978-80-7391-596-4 |
---|---|
EAN: | 9788073915964 |
Doporučená cena: | 399 Kč |
Počet stran | 384 stran |
Rozměr | 160x200 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 25. 6. 2012 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Autor: | Steinerová, Jana |
Překladatel: | Eisenmannová, Dagmar |
Nakladatelství | Nakladatelství Slovart, s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |