Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Kuchařka při onemocnění ledvin109 receptů

Ledviny mají v našem organismu velmi důležitou funkci, protože odstraňují z těla škodlové látky. Následkem onemocnění ledvin může vzniknout cukrovka, vysoký krevní tlak, ateroskleróza a mnoho dalších chorob. Knížka dietní sestry s úvodem MUDr. Novotného čtenáře upozorní, na co by si měli při snížené funkci ledvin dát pozor, jaké potraviny jsou pro ně vhodné, ale i čeho se mají vyvarovat.

ISBN:978-80-7429-809-7
EAN:9788074298097
Doporučená cena:158 Kč
Počet stran 96 stran
Rozměr 145x205 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 24. 4. 2017
Jazyk český
Vazba měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Nakladatelství Nakladatelství H+H Vyšehradská,s.r.o.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace