Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Krystalová vodaPříprava, použití, působení

Krystalová voda je nová šance pro naše zdraví. Už Hildegarda von Bingen věděla, že „Kdo vinou špatných šťáv trpí bolestí srdce, žaludečními potížemi nebo bolestmi břicha, nechť zahřeje na slunci křišťál a polije ho vodou. Potom nechť vloží tento kámen na hodinku do vody, pak ho z ní vyjme a pije tuto vodu pravidelně. Pomůže tak svému srdci, žaludku i břichu.“ Zvyk klást kameny do pitné vody dosvědčují už antické prameny a spisům slavné středověké léčitelky vděčíme za její znovuobjevení. Moderní užívání krystalové vody začalo nejprve s křišťálovou vodou a od začátku třetího tisíciletí se neustále rozšiřuje. V mnoha domácnostech dnes najdeme džbány s pitnou vodou, do níž je ponořen pestrý vápenec nebo oblíbená základní směs z ametystu, křišťálu a růženínu. Jaký vliv mají krystaly na vodu, bylo prokázáno řadou nezávislých testů. • Zlepšují kvalitu pitné vody a činí ji stravitelnější. • Pitnou vodu uchovávají dlouhodobě čerstvou a zlepšují její chuť. • Napravují negativní energetické důsledky úpravy pitné vody ve vodárně. • Oživují pitnou vodu a posilují její životodárné schopnosti. • Vytvářejí léčivou vodu se specifickými účinky. Krystaly mají rozdílné vlastnosti, a proto má smysl použít jako lék takový kámen, jehož účinek právě potřebujeme. Jenom tehdy je pro nás léčivý. Tato ojedinělá kniha vysvětluje, co je to krystalová voda a jak se připravuje, co vlastně krystaly vodě předávají a proč může voda tyto informace přijímat a ukládat. Ukazuje široké možnosti, které krystalová voda nabízí, uvádí, jaké podmínky je nutné dodržet a jaké účinky krystalové vody je možné očekávat. Přináší mnoho konkrétních indikací a upozorňuje, na co musíme dbát, když užíváme krystaly ke zlepšení pitné vody nebo jako léčivý prostředek.
ISBN:978-80-7281-382-7
EAN:9788072813827
Počet stran 176 stran
Datum vydání 10. 3. 2009
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Autor: Michael Gienger
Autor: Joachim Goebel
Nakladatelství Eminent
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace