Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Krajové speciality: Krkonošská a podkrkonošská kuchyně

Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat.

ISBN:978-80-249-1901-0
EAN:9788024919010
Doporučená cena:229 Kč
Počet stran 184 stran
Rozměr 125x200 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 20. 8. 2012
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace