Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat.
ISBN: | 978-80-249-1901-0 |
---|---|
EAN: | 9788024919010 |
Doporučená cena: | 229 Kč |
Počet stran | 184 stran |
Rozměr | 125x200 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 20. 8. 2012 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |