Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Krajiny prostřených i prázdných stolů II.Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu

Dvoudílná kolektivní monografie Krajiny prostřených i prázdných stolů se v široké metodologické škále věnuje proměnám evropské gastronomie od středověku po naši současnost. Její první část přiblížila různá pojetí jídla a stravování, vyplývající z dobového kontextu, zeměpisné polohy i vývojového stupně konkrétních sociálních skupin či profesních vrstev. Druhý svazek tvoří šestnáct rovněž chronologicky řazených kapitol, jež soustředí v širším středoevropském kontextu pozornost zejména na literární a umělecké reflexe nastíněných témat.
ISBN:978-80-7560-087-5
EAN:9788075600875
Počet stran 332 stran
Datum vydání 30. 11. 2017
Pořadí vydání neurčeno
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Autor: Blanka Jedličková
Autor: Miroslav Kouba
Autor: Milena Lenderová
Autor: Ivo Říha
Nakladatelství Univerzita Pardubice
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace