![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Kniha kuchařských receptů známého šéfkuchaře sepsané stejně známým novinářem se věnuje rozličným jednoduchým i svátečním úpravám králíka. Pestré recepty napsané s širokým záběrem, co se týče způsobu a technik zpracování ne zcela doceněného lahodného králičího masa, jsou doplněny i informacemi o pěstování králíků a o výživné hodnotě masa. Dvojice autorů také nepatří v žánru kuchařek k neznámým.
ISBN: | 80-204-1012-0 |
---|---|
EAN: | 8020410120 |
Doporučená cena: | 137 Kč |
Počet stran | 128 stran |
Rozměr | 130x200 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 22. 9. 2003 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Autor: | Vlastimil P. Fiala a Šárka Kociánová |
Nakladatelství | Mladá fronta, a.s. |
Tématická skupina | 999 - nezařazeno |
![](/front-module/image/logo.png)