Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Krájíš, krájím, krájímeNůž v kuchyni a jak na to

Ať vaříte doma pro radost, nebo se vaření věnujete profesionálně, potřebujete vědět, jak optimálně zacházet s kuchyňským nožem. Jeho správné držení, broušení a používání vám nejen umožní bezpečnější práci, ale také ji zrychlí a zefektivní. Budete-li krok za krokem sledovat tyto komplexní a snadno srozumitelné instrukce spolu s jednoduchým a přehledným obrazovým doprovodem, naučíte se, jak správně krájet zeleninu, vykosťovat drůbež, filetovat ryby a mnoho dalších užitečných věcí… Kniha obsahuje desítky podobných technik a je světovým bestsellerem.

ISBN:978-80-247-5276-1
EAN:9788024752761
Doporučená cena:449 Kč
Počet stran 224 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 30. 11. 2015
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Překladatel: Podzimek, Jan
Nakladatelství Grada Publishing, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace