Ať vaříte doma pro radost, nebo se vaření věnujete profesionálně, potřebujete vědět, jak optimálně zacházet s kuchyňským nožem. Jeho správné držení, broušení a používání vám nejen umožní bezpečnější práci, ale také ji zrychlí a zefektivní. Budete-li krok za krokem sledovat tyto komplexní a snadno srozumitelné instrukce spolu s jednoduchým a přehledným obrazovým doprovodem, naučíte se, jak správně krájet zeleninu, vykosťovat drůbež, filetovat ryby a mnoho dalších užitečných věcí… Kniha obsahuje desítky podobných technik a je světovým bestsellerem.
ISBN: | 978-80-247-5276-1 |
---|---|
EAN: | 9788024752761 |
Doporučená cena: | 449 Kč |
Počet stran | 224 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 30. 11. 2015 |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Podzimek, Jan |
Nakladatelství | Grada Publishing, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |