Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Kotlety, řízky, špízy...

Předpisy na přípravu kotlet, řízků i špízů z masa vepřového, hovězího, telecího, skopového i oblíbeného jehněčího, z drůbeže a ze zvěřiny. Návody na přípravu některých pikantních omáček.

ISBN:978-80-7334-130-5
EAN:9788073341305
Doporučená cena:109 Kč
Počet stran 106 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 30. 7. 2008
Jazyk český
Vazba měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Ilustrátor: Bárta, Luboš (foto)
Nakladatelství Agentura VPK
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace