Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti.
ISBN: | 978-80-251-3261-6 |
---|---|
EAN: | 9788025132616 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran | 224 stran |
Rozměr | 167x225 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 22. 8. 2011 |
Vazba | kniha, šitá vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Computer Press |
Tématická skupina | 9 - Umění |