Knížka o obilí je první skutečně obilná kuchařka v českém prostředí. Obsahuje přes čtyřicet jednoduchých receptů z celého světa, které i začínajícím kuchařům ukážou, že z obilovin lze snadno a bez velkých nákladů vytvořit hodnotná a chutná jídla, dezerty i nápoje. Recepty jsou formulovány co nejstručněji a zároveň nechávají prostor pro zapojení vlastní fantazie. Čtenář se zároveň doví, jak si doma upéct vlastní chléb a jak pečivo správně skladovat, aby vydrželo dlouho čerstvé. Součástí knihy je i tabulka nutričních hodnot jednotlivých obilovin a úvodní kapitola, která vysvětluje význam obilí nejen pro vyvážené stravování a zdravý rozvoj člověka, ale také pro lidskou kulturu a hospodářství.
ISBN: | 978-80-7530-030-0 |
---|---|
EAN: | 9788075300300 |
Doporučená cena: | 158 Kč |
Počet stran | 56 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 8. 2. 2016 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Překladatel: | Drtilová, Zorka |
Nakladatelství | Malvern |
Tématická skupina | 9 - Umění |