![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Také milujete opečené klobásky? Rádi v létě grilujete párečky? Víte, jaký je rozdíl mezi mortadelou, jelitem a chipolatou? Wurst, salami, saucisson, kiełbasa, merguez, banger, snag, boerewors – objevte svět lákavých klobás, párků, salámů a dalších masných výrobků. Na 300 barevných fotografiích vás seznámíme se specialitami jednotlivých zemí a oblastí. Připravte přátelům klobásové hody. Nechte se inspirovat více než 40 lákavými recepty z celého světa. Vyzkoušejte svou zručnost a pokuste se vyrobit domácí klobásy, salámy, jelita nebo chorizo...
ISBN: | 978-80-249-2108-2 |
---|---|
EAN: | 9788024921082 |
Doporučená cena: | 399 Kč |
Počet stran | 224 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 10. 5. 2013 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Ikar |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)