![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Rozumné stravování je jedním z hlavních předpokladů zdravého života – to dnes již víme téměř všichni. Proč se však mnozí lidé necítí dobře, přestože jedí zdravě? Ani konzumace plnohodnotných jídel nedokáže zabránit zvýšenému nárůstu civilizačních nemocí, například alergií. Řešení tkví v tom, že e naučíme jíst správné potraviny ve správném čase, neboť jen tak je dokáže tělo kladně přijmout a dostatečně zpracovat. Seznámíte se tak s energií jednotlivých orgánů, s jejich „pracovními hodinami“, vlivem emocí na fyziologické pochody, zdravotními účinky běžných potravin, ale také s praktickými recepty pro životní styl i kuchyni
ISBN: | 80-7336-087-X |
---|---|
EAN: | 807336087 |
Doporučená cena: | 238 Kč |
Počet stran | 144 stran |
Pořadí vydání | 1 |
Datum vydání | 1. 1. 2003 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, plátěný potah, přebal |
Nakladatelství | Nakladatelství Fontána |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)