![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Autorka, Karina Havlů, má již pět let v Táborském deníku gastronomickou rubriku, do které přispívá svými recepty, popřípadě kulinářskými radami a ,,moudry". Nejzajímavější recepty tvoří kuchařku, která nás bude provázet po celý rok. Celá kniha je rozdělena do 12 částí, z nichž každá je věnována jednotlivým měsícům od ledna do prosince. Všechny recepty jsou nějakým způsobem vázány jednak k příslušným svátkům (Velikonce, Vánoce) a k zajímavým událostem (lidové slavnosti, zvyky), jednak k typickým vyhlášeným tuzemským produktům a jednak k sezonnímu ovoci či zelenině. Takovéto řazení by mělo pomoci všem vybrat si v dané chvíli vhodný recept pro každou příležitost.
ISBN: | 978-80-7429-376-4 |
---|---|
EAN: | 9788074293764 |
Doporučená cena: | 248 Kč |
Počet stran | 200 stran |
Rozměr | 145x205 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 17. 6. 2013 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Nakladatelství | Nakladatelství H+H Vyšehradská,s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)