![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Jogurt patří k velmi rozšířeným potravinám a je součástí téměř všech diet. Díky svým pozitivním účinkům na zdraví je vhodný pro všechny. Vzniká srážením a kysáním mléka pomocí bakterií Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus, které pomáhají posilovat imunitní systém.
ISBN: | 978-80-206-1615-9 |
---|---|
EAN: | 9788020616159 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran | 128 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 30. 11. 2016 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Čížek, Martin |
Nakladatelství | Naše vojsko - knižní distribuce s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)