Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Jedlé rostliny z přírody

I když nelze popřít, že šlechtěné odrůdy zeleniny a ovoce jsou vzhledově lákavější, chutnější a dosažitelnější, stále roste počet zájemců o využití planých rostlin k přípravě pokrmů. Jako přírodní produkty, často s vyšším obsahem vitamínů nežli kulturní odrůdy, mívají i více nerostných látek, bohatou paletu stopových prvků a dalších specifických látek s vysokou biologickou účinností a mnohdy i léčebným účinkem. V knize jsou kromě popisu, výskytu a využití jednotlivých druhů jedlých rostlin i recepty na jídla vhodná pro běžné i slavnostnější příležitosti.
ISBN:978-80-7442-127-3
EAN:9788074421273
Počet stran 224 stran
Datum vydání 25. 10. 2021
Pořadí vydání neurčeno
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Autor: Dagmar Lánská
Ilustrátor: Pavel Žilák
Nakladatelství Aventinum
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace