Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Jedlé rostliny z přírody

I když nelze popřít, že šlechtěné odrůdy zeleniny a ovoce jsou vzhledově lákavější, chutnější a dosažitelnější, stále roste počet zájemců o využití planých rostlin k přípravě pokrmů. Jako přírodní produkty, často s vyšším obsahem vitamínů nežli kulturní odrůdy, mívají i více nerostných látek, bohatou paletu stopových prvků a dalších specifických látek s vysokou biologickou účinností a mnohdy i léčebným účinkem. V knize jsou kromě popisu, výskytu a využití jednotlivých druhů jedlých rostlin i recepty na jídla vhodná pro běžné i slavnostnější příležitosti.
ISBN:80-86858-13-8
EAN:9788086858135
Počet stran 224 stran
Datum vydání 16. 5. 2017
Vazba kniha, vazba není určena
Jazyk český
Autor: Dagmar Lánská
Autor: Pavel Žilák
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace