Na dortech je nejdůležitější chuť, tvrdí autorka úspěšného blogu KousekDortu.cz. Její dortová kuchařka staví výhradně na kvalitních, avšak dostupných surovinách, a na chuťové rozmanitosti. Mezi recepty najdete tradiční evropské dorty jako medovník, esterhazy, prinsesstarta nebo schwarzwaldský dort, i klasické americké moučníky – red velvet, mrkvový dort či čokoládový mud cake. Značná část knihy se věnuje moderním dortům z nadýchaných pěn, tzv. mousse cakes. Každý dort je jiný, každý je výborný. Kuchařka obsahuje užitečné informace o základech pečení, návody a pracovní postupy. Naučíte se dorty sestavovat do pater, potahovat marcipánem i slavnostně zdobit. Vše je podrobně a srozumitelně vysvětleno, takže se dort povede opravdu každému.
ISBN: | 978-80-87924-07-5 |
EAN: | 9788087924075 |
Počet stran |
168 stran |
Datum vydání |
9. 9. 2016 |
Vazba |
kniha, vázaná vazba |
Jazyk |
český |
Autor: |
Eva Brucknerová |
Nakladatelství |
Tomáš Bruckner |