Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Jarní a zimní zeleninové menuVařte pestře z české zeleniny

Kniha obsahuje na 200 odzkoušených receptů na zdravé teplé i studené pokrmy z české jarní a zimní zeleniny. Obsahuje i méně známé, ale velmi cenné druhy domácí zeleniny - chřest, tuřín, topinambur aj. - a mnoho rad, jak doma pěstovat a v kuchyni využít klíčky a výhonky, také využití cenných jarních planných bylinek. Čtenář se dozví, jak ovlivní jarní a zimní domácí zelenina zdraví a z receptů si sestaví rodinné zeleninové menu od polévky přes hlavní chod až po studený bufet.

ISBN:978-80-85936-65-0
EAN:9788085936650
Doporučená cena:189 Kč
Počet stran 148 stran
Rozměr 145x210 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 15. 5. 2010
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Autor: Pekárková, Vladimíra
Ilustrátor: Momčilová, Pavla
Nakladatelství Medica Publishing
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace