![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Kniha obsahuje na 200 odzkoušených receptů na zdravé teplé i studené pokrmy z české jarní a zimní zeleniny. Obsahuje i méně známé, ale velmi cenné druhy domácí zeleniny - chřest, tuřín, topinambur aj. - a mnoho rad, jak doma pěstovat a v kuchyni využít klíčky a výhonky, také využití cenných jarních planných bylinek. Čtenář se dozví, jak ovlivní jarní a zimní domácí zelenina zdraví a z receptů si sestaví rodinné zeleninové menu od polévky přes hlavní chod až po studený bufet.
ISBN: | 978-80-85936-65-0 |
---|---|
EAN: | 9788085936650 |
Doporučená cena: | 189 Kč |
Počet stran | 148 stran |
Rozměr | 145x210 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 15. 5. 2010 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Autor: | Pekárková, Vladimíra |
Ilustrátor: | Momčilová, Pavla |
Nakladatelství | Medica Publishing |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)