Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.
ISBN: | 978-80-7617-448-1 |
EAN: | 9788076174481 |
Doporučená cena: | 499 Kč |
Počet stran |
224 stran |
Datum vydání |
09. 08. 2019 |
Pořadí vydání |
1. |
Rozměr |
195 × 255 mm |
Vazba |
kniha, vázaná vazba |
Jazyk |
český |
Autor: |
Tim Anderson |
Překladatel: |
Tereza Pavcová |
Nakladatelství |
Esence |
Tématická skupina |
8 - Zdravotnictví |