![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Doktor Alessio Fasano, který je světově uznávaný odborník, hostující profesor na lékařské fakultě Harvardské univerzity a zakladatel Centra pro výzkum celiakie v nemocnici MassGeneral v Bostonu, prezentuje poslední vývoj vědeckého výzkumu a léčby, a také odpovědi, jež poskytují stále početnějšímu publiku. Tento průkopnický a směrodatný průvodce je neocenitelnou mapou pro právě diagnostikované pacienty, pro ty, kteří se už musí vyrovnávat s problémy z lepku a pro každého, kdo si myslí, že by problémy s lepkem mohl mít. V knize se dozvíte: O rozdílu mezi celiakií, citlivostí na lepek a alergií na pšenici. O současných nejlepších postupech při léčbě poruch způsobených lepkem bez ohledu na věk Praktické informace o tom, jak zařídit bezlepkovou kuchyni, jak číst informační štítky a jak zůstat v bezpečí a zdraví ve světě plném skrytých zdrojů lepku. O psychologickém dopadu diagnózy a jejím vlivu na rodinu. O průlomovém výzkumu prevence a terapie. O spolehlivých a přesných zdrojích pro pacienty, rodiče a lékaře. O receptu na autentickou bezlepkovou italskou večeři z domoviny doktora Fasana.
ISBN: | 978-80-7349-433-9 |
---|---|
EAN: | 9788073494339 |
Doporučená cena: | 280 Kč |
Počet stran | 336 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 16. 10. 2015 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Nakladatelství | Pragma |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)