Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Jak žít zdravě bez lepku

Doktor Alessio Fasano, který je světově uznávaný odborník, hostující profesor na lékařské fakultě Harvardské univerzity a zakladatel Centra pro výzkum celiakie v nemocnici MassGeneral v Bostonu, prezentuje poslední vývoj vědeckého výzkumu a léčby, a také odpovědi, jež poskytují stále početnějšímu publiku. Tento průkopnický a směrodatný průvodce je neocenitelnou mapou pro právě diagnostikované pacienty, pro ty, kteří se už musí vyrovnávat s problémy z lepku a pro každého, kdo si myslí, že by problémy s lepkem mohl mít. V knize se dozvíte: O rozdílu mezi celiakií, citlivostí na lepek a alergií na pšenici. O současných nejlepších postupech při léčbě poruch způsobených lepkem bez ohledu na věk Praktické informace o tom, jak zařídit bezlepkovou kuchyni, jak číst informační štítky a jak zůstat v bezpečí a zdraví ve světě plném skrytých zdrojů lepku. O psychologickém dopadu diagnózy a jejím vlivu na rodinu. O průlomovém výzkumu prevence a terapie. O spolehlivých a přesných zdrojích pro pacienty, rodiče a lékaře. O receptu na autentickou bezlepkovou italskou večeři z domoviny doktora Fasana.

ISBN:978-80-7349-433-9
EAN:9788073494339
Doporučená cena:280 Kč
Počet stran 336 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 16. 10. 2015
Jazyk český
Vazba měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou
Nakladatelství Pragma
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace