Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Jak se vaří u Šroubka?Sbírka kuchařských receptů jídel, v restaurantu Šroubek denně připravovaných

Reprint významné kuchařské knihy z roku 1935. Karel Šroubek (nar. 1880 v Nučicích) otevřel vlastní restauraci na Václavském náměstí v Praze, tamtéž zakoupil v roce 1924 hotel U arcivévody Štěpána a pod názvem Grandhotel Šroubek zde vybudoval restauraci s nejvyhlášenější kuchyní. Sbírka více než jednoho tisíce receptů patří k nejvýznamnějším dílům české gastronomické literatury. „Syn se mezi řečí rozhodl, že si otce úplně nakloní, neboť potřeboval z něho vymámiti nějaké peníze. Počal otce velebit a tvrdil, že se ani u Šroubků tak dobře nejí jako u něho. (Karel Poláček: Muži v offsidu)

ISBN:978-80-7185-945-1
EAN:9788071859451
Doporučená cena:249 Kč
Počet stran 256 stran
Rozměr 170x240 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 1. 12. 2008
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Nakladatelství Nakladatelství Paseka s.r.o.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace