![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Seznámení se staršími i novými úpravami jídel lidové kuchyně. Podle dochovaných lidových předpisů sestavil František Karlík. Polévky, omáčky, maso, drůbež, králík i zvěřina, ryby, zelenina, houby, ovoce, kaše, moučníky atd.
ISBN: | 978-80-7334-113-8 |
---|---|
EAN: | 9788073341138 |
Doporučená cena: | 109 Kč |
Počet stran | 106 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 15. 6. 2007 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Ilustrátor: | foto Luboš Bárta |
Nakladatelství | Agentura VPK |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)