Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Jak se vaří na venkově

Seznámení se staršími i novými úpravami jídel lidové kuchyně. Podle dochovaných lidových předpisů sestavil František Karlík. Polévky, omáčky, maso, drůbež, králík i zvěřina, ryby, zelenina, houby, ovoce, kaše, moučníky atd.

ISBN:978-80-7334-113-8
EAN:9788073341138
Doporučená cena:109 Kč
Počet stran 106 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 15. 6. 2007
Jazyk český
Vazba měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou
Ilustrátor: foto Luboš Bárta
Nakladatelství Agentura VPK
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace