Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Jak se vařilo na Kladenskuaneb Babiččina kuchařka

Soubor 151 receptů na jídla, která se vařila a vaří na Kladensku od 19. století. Historický úvod mapuje stravovací zvyklosti v kladenské průmyslové oblasti, kam od poloviny 19. století přicházeli lidé z různých míst za prací v dolech a v hutích. Knihu doplňují dobové fotografie a barevná příloha se sbírkovými předměty Sládečkova vlasztivědného muzea v Kladně.

ISBN:80-903784-0-4
EAN:8090378404
Doporučená cena:120 Kč
Počet stran 88 stran
Rozměr 210x150 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 8. 8. 2006
Vazba kniha, šitá vazba
Jazyk český
Autor: Pavla Žvachtová
Ilustrátor: Jaroslav Vyšín (fotografie)
Nakladatelství Sládečkovo vlastivědné muzeum v Kladně
Tématická skupina 2 - Společenské vědy; osvěta
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace