![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Víte, čím se zbavíte zápachu cibule z rukou, co musíte udělat, abyste při jejím krájení neplakali? Jak správně naporcovat maso, obalit řízky a nepotřísnit celou kuchyni? Na to a další otázky najdete odpovědi v příručce, která začínající hospodyňky nasměruje správným směrem a zkušenějším připomene to, co už možná zapomněly.
ISBN: | 978-80-7388-031-6 |
---|---|
EAN: | 9788073880316 |
Doporučená cena: | 249 Kč |
Počet stran | 248 stran |
Rozměr | 145x205 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 30. 1. 2012 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | XYZ |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)