Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Jak počítat sacharidy?

Moderní technologie (inzulinová pera a inzulinové pumpy) a nová inzulinová analoga umožňují osobám s diabetem 1. typu přesně reagovat na příjem potravy (sacharidů) a fyzickou aktivitu. Ukazuje se, že nejčastější nepřesnosti ve výpočtu dávky inzulinu jsou způsobeny špatným odhadem dávky požitých sacharidů. K usnadnění odhadu použitých sacharidů připravil tým autorů z řad nutričních terapeutů a lékařů tuto knihu, ve které jsou jednoduchým a praktickým způsobem seřazeny skupiny potravin, které sacharidy obsahují. Nedílnou součástí každé skupiny jsou fotografie potravin se spočítanými dávkami sacharidů, doplněné o zasvěcené a praktické komentáře.
ISBN:978-80-7345-557-6
EAN:9788073455576
Doporučená cena:295 Kč
Počet stran 108 stran
Rozměr 150 × 223 mm
Datum vydání 24. 04. 2018
Pořadí vydání 1.
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Autor: Zdeněk Rušavý
Autor: Klára Picková
Autor: kolektiv
Nakladatelství Maxdorf, s.r.o.
Tématická skupina 8 - Zdravotnictví
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace